spolning avlopp

Anlita hjälp med spolning av avlopp i Brålanda

Anlita hjälp med spolning av avlopp i Brålanda

När behöver du hjälp med spolning av dina avlopp? Generellt sett så går det att säga att det är när du fått stopp i avloppet. Ett stopp som kan resultera i att du inte får vattnet i toalettstolen, handfatet, duschen, badkaret eller vasken att rinna ut. Och har du otur så kan det bli ännu värre. Det vill säga att du spolar i toaletten och det istället för att försvinna i avloppet tar sin väg upp i köksvasken eller duschen.

Visst kan du försöka med något av alla de medel som finns på marknaden, men om det ska fungera så beror det på vilken typ av stopp som du har fått. Och hur illa det är. För i vissa fall kan du till och med göra stoppet värre genom att fylla på med ännu mer i ditt avlopp. Då är det inget val, utan du måste kontakta ett företag som arbetar med spolning av avlopp. Du hittar någon passande genom att exempelvis söka på: spolning avlopp i Brålanda.

 

 

Avlopp utan stopp

Vad är det då som kan göra att du får stopp i avloppet? Det kan vara något som direkt gör ett stopp, eller något som med tiden gör att inget kan komma förbi. Vanliga orsaker är att du spolar ner för mycket papper på en och samma gång i din toalett, eller att du spolar ner fel papper, som hushållspapper. Men det kan även vara att du spolar ner olja eller färg som fastnar och med tiden täpper igen rören.

I båda dessa fall kan du ta hjälp av en spolning för att få loss det som täpper till. Men det finns även en tredje bov som kan sätta stopp för avloppsvattnet, och det är rötter som trängt in i avloppsrören i marken. I det fallet kan rören behöva bytas ut.