ansiktsmask

Ansiktsmask för alla hudtyper och besvär

Ansiktsmask för alla hudtyper och besvär

Det finns många välgörande ansiktsmasker som kan hjälpa hud som behöver återfuktning, djuprengöring, näring och/eller lyster. Det finns även masker som innehåller så kallade aktiva ingredienser som kan ha positiv effekt på finnar, fet hy, pormaskar, rynkor samt trött, slapp och glåmig hud. Ansiktsmasken är helt enkelt en produkt som kan ge din hy precis vad den behöver.

Masker i olika former

Ansiktsmasker kommer i olika utföranden såsom arkmasker, lermasker, Peel-off masker, nattmasker och krämmasker. Arkmasken, även kallad sheet mask, är tillverkad av ett tunt ark som är indränkt i serum vilket innehåller många aktiva ingredienser. Lermasken är djuprengörande och fungerar ungefär som en svamp eftersom den suger upp orenheter och föroreningar som har samlats i porerna. 

En peel off-mask består av en gel som torkar och stelnar på huden för att sedan dras av, den verkar djuprengörande och har en exfolierande effekt. Nattmasken är en ansiktsmask som appliceras innan det är läggdags så att den kan verka under natten. En krämmask fungerar som en inpackning för huden eftersom den ger ordentligt med fukt.

Välgörande produkter online

Ett företag som alltid är i framkant när det kommer till skönhet är franska Sephora. I Sverige finns Sephora butiker i Malmö, Göteborg, Uppsala samt i Stockholmsområdet men deras sortiment är tillgängligt för hela Sverige genom deras webbshop. De erbjuder mängder av produkter kopplade till skönhet och har ett brett sortiment av effektiva och högkvalitativa ansiktsmasker i olika utföranden, alla med sina fördelar.

Där går det garanterat att hitta en ansiktsmask som kan ge din hud precis vad den behöver. Hos Sephora går det dessutom att filtrera sök efter precis det du är ute efter, till exempel om du har känslig eller torr hud och vill ha en ansiktsmask som hjälper mot just det. Det går även att söka på specifika märken samt produkter som fått de bästa omdömena.