wallstickers till barn

Dekorera enkelt med affischer till barnrum

Dekorera enkelt med affischer till barnrum

Dags att dekorera om i barnens rum. Idag finns så många roliga sätt att på egen hand skapa ett unikt rum. Bara tanken kan för många vara förenat med fasa. Kanske känner man att man inte är artistisk eller har svårt för att framkalla idéer på egen hand. En annan faktor som kan bidra till att inget händer är tiden. Önskan om att det ska bli perfekt och den begränsade tiden man har till sitt förfogande kan sätta käppar i hjulen.

Men för dessa kan det vara skönt att veta att man kan göra barnen nöjda med rummen utan att behöva vare sig kunna måla figurer eller ha oceaner av tid. På internet hittar man en stor variation av affischer till barnrum. Ett exempel är https://sohu-shop.se/shop/affischer-med-barnmotiv-10s1.html. Oavsett vilket intresse barnet har finns något som kan passa. Det enda man behöver göra är att bestämma vilken eller vilka affischer man vill ha till ett barnrum, beställa och hänga upp.

 

 

Bara fantasin sätter gränser

Vad inspirerar? Brukar familjen resa på semester kanske en världskarta kan vara något. Då kan man tillsammans med barnet resa både i fantasin, men även prata om resor man gjort och resor som kommer i framtiden. Tillsammans  med barnet skapa sagor kring olika platser på jorden. Fylla dem med vilda djur och spännande äventyr. 

Varför inte skapa en personlig affisch. Det kan vara av ett älsklingsdjur eller en bild där barnet gjorde mål på sista fotbollsmatchen. Eller den där gången när de för första gången badade i havet. Här finns en oändlig möjlighet och bara fantasin sätter gränser, oavsett om det är föräldrar eller barn som får bestämma. 

Att använda affischer för att skapa ett perfekt barnrum är inte bara väldigt enkelt utan även inspirerande, lugnande och ger massor av glädje till den som bor där. Ett härligt projekt att göra tillsammans med barnen.