hängmatta

En annorlunda upplevelse med www.hängmatta.se

En annorlunda upplevelse med www.hängmatta.se

Det börja likna sommar banne mig. Dags att rulla ut den röda mattan! Eller kanske är det mer passande att rulla fram hängmattan? För det finns ju få saker som är lika softa som att ligga och bara njuta hängandes i luften, så att säga.
Kanske skulle det vara att flyta omkring på en badmadrass i en pool. Ja, det skulle väl vara det enda. Men att bara softa i något från www.hängmatta.se förtjänar en stark silvermedalj.

Kalla nätter utan sovsäck

Det roliga är ju att göra det till lite av ett äventyr: Att ta med sig hängmattan ut i skogen eller till roliga platser där man kanske vanligtvis inte ser någon chilla på det sättet. Det finns ju trots allt hängmattor som dedikerade för camping och övernattning. 
Att sova över i hängmatta i Sverige kräver dock en hel extra utrustning – för nätterna är trots allt rätt svala. Speciellt då kroppen går ned i temperatur när man sover.

Försök dig alltså inte på att sova ute i hängmatta utan sovsäck och lite extra filtar, för säkerhets skull. Annars är risken att det blir en upplevelse som är minst sagt kylig och som avskräcker dig från framtida utforskande.
Dock är detta precis en sådan motgång i livet som man ska ta som inspiration till att fortsätta utforska något. Var det kallt när du sov? Bra! Då vet du att den metoden inte fungerar.
Bara att göra om och göra rätt.

Att lida lite, när det inte är farligt, bygger också upp vår motståndskraft mot andra motgångar. Det är som en muskel som man behöver träna.

Medvetet lidande är också priset man får betala för framgång. Det kanske inte talas om det så högt, men fråga alla som någon gång har nått sina drömmar – allting här har ett pris. Målet är moroten som gör att vi är villiga att betala det.