Ögonlaserbehandling

Fixa din syn med en ögonlaserbehandling

Fixa din syn med en ögonlaserbehandling

editorial

Att se bra och skarpt är oerhört viktigt. När man inte gör det så kan det skapa problem som nästintill kan bli outhärdliga. Det kan både skapa huvudvärk, yrsel och värk i nacke.

Om man inte korrigerar ett synfel kan det också göra att man börjar se sämre då man spänner ögonen så mycket att ögonens muskler inte längre fungerar som de ska eftersom de blir överansträngda. Därför är det viktigt att korrigera ett synfel så snart som möjligt. Idag finns många hjälpmedel som glasögon och linser men för vissa är båda dessa besvärliga att använda och stör i arbetet eller på fritiden.

Glasögon kan vara svåra att använda när man utför träning eller vissa sporter samtidigt som de också kan vara i vägen om man har ett aktivt arbete. Med linser blir detta naturligtvis enklare men linser kan också skapa obehag om man vistas i mycket torra miljöer. Linserna gör ögonen ännu torrare, vilket kan leda till att synen istället kan bli grumlig och då har inte linserna blivit till någon hjälp. 

Ögonlaserbehandling

Skonsam laserbehandling för dina ögon

Det finns dock alternativ till glasögon och linser, nämligen ögonlaserbehandlingar. Hos Lara Medical Clinic kan man utföra skonsamma ögonlaserbehandlingar. Kliniken använder sig av en behandling som heter LASEk och ska vara en av de skonsammaste behandlingarna på marknaden. Även om man känner visst obehag efter behandlingen som ljuskänslighet eller värk i ögonen så är det snabbt övergående. Man får också både värktabletter och ögondroppar som lindrar. På kliniken tar de emot patienter mellan 20 och 45 år som de kan utföra behandlingarna på.

Hit kan man söka sig oavsett om man har ett stort eller litet synfel. Denna behandling lämpar sig också extra bra till dem som har för tunn hornhinna samt de som har synfel upp till -5D. Efter behandlingen får man också fria konstroller, fria kompletterande behandlingar samt fria samtal med opererande kirurg i fem år efter utförd behandling. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://serviceöversikt.se/

https://bra-service.se/

https://servicenews.se/

https://alltomservice.se/

https://entredjehand.se/

https://service-bloggen.se/

https://service-firman.se/

https://service-tidningen.se/

https://service-tips.se/

https://servicefirmor.se/

https://serviceposten.se/

https://skandinaviskservice.se/