skicka blombud

Gör någon glad- skicka blombud

Gör någon glad- skicka blombud

editorial

Det finns många tillfällen när man kan vilja skicka en blomma. Kanske bor man långt ifrån men ändå vill skicka en hälsning till födelsedagen. Kanske har en släkting eller vän tagit studenten eller examen och man vill överraska med ett blombud. Det finns också tillfällen i livet när man kan visa omtanke med hjälp av ett blombud, som när någon har gått bort och man vill skicka en kondoleansbukett.

Oavsett anledning brukar blombud vara väldigt uppskattat av mottagaren. Ibland kan det många gånger vara enklare att skicka en blomma då man är rädd att störa mottagaren, som vid sorg till exempel men med blommornas hjälp kan man ändå visa omtanke. 

 

skicka blombud

Blombud i hela Stockholm 

Det finns också tillfällen då man vill skicka en blomma utan någon speciell anledning. Kanske vill man bara visa att man saknar eller tänker på någon som man är långt ifrån. Om man ska skicka blombud i Stockholm kan man vända sig till Lindhagen Blommor.

Det är både enkelt och smidigt att skicka blombud med dem. När man som kund har lagt en beställning hör butiken av sig för att bekräfta beställningen, antingen via telefon eller mail. För att blommorna ska hinna fram samma dag behöver man lämna sin beställning före klockan elva på vardagen och före klockan 10 på helger. Under söndagar tillkommer 150 kronor extra i budavgift. Budet lämnas sedan mellan klockan 14 och 20 och det levererar runt om i hela Stockholm.

Blommor skänker glädje 

Lindhagens blommor på Kungsholmen gör det enkelt att skicka en vacker bukett, en inspirerande krukväxt. Att skicka en blomma kan faktiskt säga mer än tusen ord. Det brukar vara väldigt uppskattat och därmed kan man verkligen förmedla att man tänker på någon genom ett blombud.

Hos Lindhagens Blommor kan man välja beloppet på sin bukett och varje blomma räknas. Om man inte har möjlighet att skicka en stor, pampig bukett ska man tänka på att även en liten blomma räknas och sprider glädje!

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/