sexleksaker

Hetta och njutning

Hetta och njutning

Sexlivet kan bli precis vad man själv gör det till och smaken är verkligen lika delad som det finns människor. Något som man kan leka med, såväl kvinna som man, är skillnaden mellan hetta och kyla. I sortimentet för sexleksaker finns såväl oljor som värmer upp som de som kyler ner. Vilket man känner att man njuter mest av, eller helst vill prova, är helt upp till den som ska bli omhändertagen. Och om man är ett par så kanske man kan bytas av, till och med.

 

Älska sig själv

Precis som allt runt omkring oss växlar, så kan man även växla inom kärleksakten. Och det behöver inte bara vara en lek för två personer. De flesta sexleksaker för kvinnor kan man använda även om man är ensam, för även där kan man behöva lite variation och experimentera då och då. Att älska sig själv är inte enbart något som har med självkänsla att göra, utan ett väl fungerande sexliv med sig själv kan hjälpa till att bidra till att man också tycker mer om sig själv. Det är ett sätt att ta hand om sig, på samma sätt som att äta bra och motionera.

 

 

Nöje för båda

Även om det finns sexleksaker för honom eller henne så går de flesta att använda för båda könen. Och det kan vara extra upphetsande att få prova sin partners leksaker lite då och då. Kanske kan man hjälpa partnern att tillfredsställa sig själv eller titta på när leken sker. Oljor, ljus, lakan och kläder är också något som kan införskaffas och som kan ge det där lilla extra en kväll när man vill piffa till det för sig själv eller med sin partner. Varför inte överraska med ett glas vin och en snitslad bana av rosenblad in till sovrummet där man bjuder på lite live show.