Dubbel altandörr

Ingen risk att fastna i en dubbel altandörr

Ingen risk att fastna i en dubbel altandörr

Om du väl har byggt en altan vill du få ut så mycket du bara kan av den. Du vill kunna äta och dricka så mycket det bara går på din altan. Grillspett, hamburgare, öl och färgglada drinkar. I mängder. Det kan därför vara lätt att kosta på sig några kilo när man har skaffat sig en altan. Men det är det värt. Det är du värd. Skaffar du dessutom en dubbel altandörr till din altan behöver du aldrig oroa dig över vikten. 

Med en dubbel altandörr kommer nämligen inga kroppsdelar i kläm när du ska förflytta dig från altanen till huset. Skämt åsido, det finns fler fördelar med att ha en dubbel altandörr istället för en vanlig enkel variant. Framför allt blir det ju dubbelt av allt. En dubbel altandörr måste därför betyda en dubbelt så bra altandörr. Det är bara logiskt, det hör man ju på namnet. Håller du inte med? 

 

 

Ett bra beslut

Om du väljer en dubbel altandörr får du också två dörrar du kan se igenom. Du får med andra ord en dubbelt så stor utsikt ut över altanen. Då kan du stå inomhus, blicka ut och imponeras av dig själv hur du lyckades bygga den här altanen med dina bara händer. Ja, eller med hjälp av lite för underbetald arbetskraft förstås. Men det är en annan historia. När du tittar ut genom dina två altandörrar ser du resultatet av ditt eget slit. 

Men så var det den där dörren. Det bästa beslutet du tog i altanbygget var nog att installera den där dubbla altandörren. Det var tur att din svåger kom med tipset att googla på “altandörr dubbel”. Annars kanske du hade valt en vanlig dörr. Då hade du fått ta det lugnt med grillchipsen och ölen i sommar. Det är en sak som är säker.