tandläkare

Ingen tandvärk om du går till tandläkare i Järfälla

Ingen tandvärk om du går till tandläkare i Järfälla

Den årliga kontrollen av tänderna gick bra ännu ett år. Inte en enda gång har det behövts borra i någon tand på alla dessa år. Till stor del tack vare arbetet hemma, men även tack vare arbetet från tandläkaren. Trots att det inte är någon smärta eller problem med tänderna går man årligen till tandläkaren. 

Besök hos tandläkare förebygger även problem. Det är säkert en stor anledning till att munhälsan varit så bra. Att man inte dricker för mycket kolsyrat eller äter för mycket sött gör även sin sak. Morgon och kväll borstas tänderna, med tandborsten kommer man åt varenda tand bättre. Tandtråd används också både morgon och kväll för att inte riskera att ha matrester kvar mellan tänderna. Avslutningsvis används munskölj, en god andedräkt är trevligt för alla i närheten. 

 

Privat eller inte?

Besöket hos tandläkaren brukar gå ganska snabbt. Man gör en undersökning först och är det saker som behöver åtgärdas gör man det vid ett annat tillfälle. Om det inte är akut. Till tandläkaren kan du vända dig både för undersökning, problem, men även vid snarkproblem.

Snarkningar kan vara väldigt jobbigt både för dig själv och de du sover med. Upplever du problem kan du boka en tid hos tandläkare Järfälla. De erbjuder hjälp med det. Det är fritt val om man ska gå privat eller ej. 

 

 

Gå inte runt med smärta

Det spelar ingen roll vilken typ av människa man är. Med tandvärk går det inte att tänka och fokusera. Livet blir allmänt jobbigt och svårt. Smärtan går inte att stänga ute. Ibland kan med tur smärtstillande hjälpa. 

I annat fall är det endast en tandläkare som kan få bort smärtan. Det är inte bra för någon att gå runt med tandvärk, varken psykiskt eller fysiskt. Det kan bli farligt om man låter det gå för långt.