jurist

Juristen Jeppsson - Din erfarna partner inom juridik

Juristen Jeppsson - Din erfarna partner inom juridik

Juristen Kjell-Åke Jeppsson har mångårig erfarenhet av juridiska frågor inom avtalsskrivning, bouppteckning och familjerätt. Han har tagit sin jur. kand. examen vid Lunds universitet och har drivit egen firma sedan 1994. Jeppsson sätter alltid klienten i centrum och kan erbjuda kvalificerad juridisk hjälp till humana priser. Han tar uppdrag från både privatpersoner och företag i Sölvesborg med omnejd.

Familjerätt

Familjerätt är ett brett område inom juridiken som berör många olika frågor som rör familj och hem. Det kan handla om äktenskap, samboförhållanden, skilsmässor, vårdnad och umgänge med barn, adoption och arvsfrågor. Juristen Jeppsson kan hjälpa dig genom hela processen, från att upprätta avtal och ansökningar till att företräda dig i rätten om det skulle behövas.

image

Avtalsrätt

Avtalsrätt handlar om att upprätta och tolka avtal mellan olika parter. Det kan handla om allt från enkla köpeavtal till mer komplexa avtal inom affärsvärlden. En noggrann granskning av avtalen är viktig för att undvika oenighet och tvister i framtiden. Juristen Jeppsson kan hjälpa dig att upprätta och tolka avtal, samt ge råd om vad som är viktigt att tänka på vid avtalsskrivning.

Framtidsfullmakt

En framtidfullmakt är en fullmakt som ger en person rätt att fatta beslut åt en annan person om denna skulle bli oförmögen att göra det själv på grund av sjukdom, olycka eller liknande. Det kan vara en viktig dokument att ha för att trygga framtiden och för att undvika tvister om vård och ekonomi. Juristen Jeppsson erbjuder framtidfullmakter till ett pris av endast 1 500 kr.

Kontakta Juristen Jeppsson

Om du behöver hjälp med juridiska frågor kan du alltid vända dig till Juristen Jeppsson. Han hjälper både privatpersoner och företag med allt inom familjerätt, avtalsrätt, bouppteckning och mycket mer. Kontakta honom på telefon 0456-51201 eller 070-360 64 03, eller skicka ett mejl till info@juristenjeppsson.se för ett kostnadsförslag. Jeppsson sätter alltid klienten i centrum och kan erbjuda kvalificerad juridisk hjälp till humana priser.

https://www.juristenjeppsson.se/