magasinering

Magasinering innebär att man kan behålla saker man inte har plats för i hemmet

Magasinering innebär att man kan behålla saker man inte har plats för i hemmet

Magasinering är en väldigt smidig tjänst att använda sig av om man till exempel bor väldigt litet, har tänkt att tillfälligt flytta utomlands eller ska slå ihop två bohag och inte har plats eller lust att ha dubbla uppsättningar av det mesta. Genom att magasinera hela eller delar av sitt bohag kan man fortfarande ha kvar alla sina ägodelar utan att de tar plats i ens eget eller någon annans hem. 

För den med liten bostad

Framförallt i städer är det väldigt vanligt att man har en mycket begränsad yta i sitt hem och det är inte alltid så att man har tillgång till ett förråd. Då kan det vara smidigt att magasinera sådant som man vill ha kvar men inte använder dagligen. Det kan till exempel gälla saker som man endast använder vissa perioder på året såsom skidutrustning och vissa utemöbler. 

För den som vill söka lyckan någon annanstans 

Ibland händer det att man får chansen att testa på att bo i ett annat land. Flyttar man inte för att bosätta sig permanent på en annan plats så är det väldigt skönt att man kan magasinera sitt bohag under perioden man har tänkt vara borta. Då behöver man inte köpa allting nytt igen den dag man återvänder hem. 

När två blir en 

När det är dags att flytta ihop med någon så kan det ofta vara så att bägge två har en full uppsättning med husgeråd, möbler och annat. Då kan det vara skönt att bo in sig tillsammans och komma fram till vilka saker som ska användas samt vilka som ska säljas, kastas eller ges bort. Genom att magasinera sakerna en period innan man tar beslutet får man chansen att testa lite olika och framförallt möjligheten att ångra sig angående vilka saker som ska sparas. 

Flyttharry är ett företag som har magasin i Uppsala där man kan lagra allt från bohag till stora föremål. Magasineringen kan ske under kortare eller längre tid och magasinet har värme, är larmat samt försäkrat. Mer information finns på https://www.flyttharry.se/.