Konditori

Njut av bröd och bakelser från ett konditori i Huddinge

Njut av bröd och bakelser från ett konditori i Huddinge

Att färskt bröd och fikabröd är bland det godaste som finns skulle de flesta hålla med om, eller hur? Snäppet bättre kan det dessutom bli då du lyxar till det och handlar hem nybakat bröd från konditoriet. En riktigt fluffig limpa med fantastisk seg och knaprig skorpa som kan avnjutas helt färsk med smör och eventuellt ost, då brödet i sig är så gott att osten nästan förstör.

Ett bröd med många smaker och gärna en del kryddor är höjden av njutning! Att besöka ett Konditori i Huddinge känns något mer exklusivt än att gå på ett vanligt kafé, just för att det är nybakat, och dessutom bakat på plats, och för att det är uppbyggt på tradition.

 

Gå med vännerna på konditori

Förutom att kila in på kvarterets konditori för att köpa frukostbröd så kan det vara extra mysigt att träffa vännerna på kondis. Bestäm tid en eftermiddag och passa på att njuta av gott sällskap, nybryggt kaffe eller te, och något från det fantastiska utbud som konditoriets disk erbjuder. Var det länge sedan du gick på kondis med kompisarna, eller brukar du kanske gå med mamma eller mormor?

Har du inte en tradition av att unna dig själv en eftermiddagsfika på konditori så är det verkligen dags för en premiär. Hitta något härligt ställe, till exempel https://www.tvabagare.se/, och påbörja en lyxig ny rutin!

 

 

Vilken är din kondisfavorit?

Har du någon favorit på ditt konditori, en bakelse eller bulle du alltid brukar ta som bara inte går att motstå? Kanske en bit prinsesstårta, en dammsugare eller chokladboll? Någon av alla möjliga sorters bullar som finns att välja på – socker, kanel, kardemumma, vaniljkräm, eller kanske en med sylt? Vad ska du välja denna gång, och vad köper du med dig hem för att avnjuta ännu en gång redan ikväll?