Släpvagnar

Ordna flytten själv

Ordna flytten själv

Visst är det skönt att kunna ta hand om saker själv? Flytta till nya huset, köra hem båten från hamnen eller ta med den där högen med skrot till tippen. Men det är ju inte alltid så lätt! Först måste du fixa släp, kanske genom att fråga runt bland kompisgänget eller släkten utan framgång, eller så vänder du dig direkt till macken och behöver tajma in hämtning och lämning på lämpliga tider. Kanske blir det så att du då skjuter på det hela för att du drar dig för allt det där extra krånglet?

 

Få full kontroll med eget släp

Den bästa lösningen för dig med stora transportbehov är kanske helt enkelt att skaffa ett eget släp. Det finns flera olika varianter av släpvagnar, så första steget är förstås att bestämma vilken typ som passar bäst för just dina behov. Om du vill ha ett släp för transport av till exempel möbler, skrot och trädgårdsavfall, fundera på om det behöver vara täckt eller öppet. Med en täckande stålprofil är ditt gods säkert för både väder och inbrott. Har du ett företag kan du dessutom använda huven till att profilera ditt företag. Andra detaljer att tänka på är huruvida släpet behöver vara bromsat eller obromsat och vilken tippanordning du har behov av.

Det finns ett släp för alla

Ibland har man lite mer specifika behov, och som tur är finns det särskilda trailers för såväl transport av båtar och bilar som skotrar och andra maskiner. Även för dig som inte ska förflytta särskilt stora grejer, inte har någon bil eller bor mitt i stan finns det en smidig lösning: lådcykeln. Ibland behövs inte mer än så, och dessutom gör du en fantastisk insats för miljön! I kombination med en elcykel blir det lätt som en plätt att få hem allt efter att du storhandlat eller köpt ny heminredning.