hotell

Så maxar du semestern på rätt hotell i Gävle

Så maxar du semestern på rätt hotell i Gävle

editorial

Många människor letar efter ett sätt att få semestern att räcka så länge som möjligt. Ett sätt att göra det på är att helt eliminera restiden. Väljer du att semestra hemma i Gävle kan du räkna varje sekund efter att du lämnat ditt eget hem till semestertiden. Och du behöver inte oroa dig för att det inte ska kännas som semester.

Särskilt inte du som tycker det är en självklarhet att prova nya hotell på varje semesterresa. Sannolikt har du aldrig bott på hotell i din egen hemstad. Det är det nämligen inte så många som gör. Så en natt på ett hotell i Gävle som http://hotelaveny.eu/, kommer vara en helt ny och spännande hotellupplevelse.

Ingen restid, bara semestertid

Okej, viss restid kommer du ha. Men Gävle är inte så stort. Oavsett var i kommunen du bor, kommer du knappast ha mer än ungefär trekvart till receptionen på ditt nya favorithotell. Glöm köer på flygplatser, busstransfers och annat tjafs. Här är det raka spåret till drömsemestern.

Många hotell erbjuder nämligen en helhetsupplevelse. Mat, underhållning, spa – allt det där du brukar vilja unna dig på semestern kan du hitta på hotellet. Och kanske kommer den nya utgångspunkten göra att du ser hela Gävle på ett nytt sätt. 

 

Hotell

 

Upptäck din egen hemstad

Att turista i sin egen hemstad är ett bra sätt att bryta gamla invanda mönster som annars lätt växer fram i ett vardagsliv. När du är ledig utan några som helst förpliktelser, växer nya möjligheter fram. Säkert kommer du upptäcka en massa nya sidor hos gamla trygga Gävle kommun.

Se bara till att du verkligen är helt fri och ledig under hemmasemestern. Låt ingen av dina vänner eller någon i din familj lura in dig i vardagslunken. Inga fotbollsträningar, inga gemensamma after work. Allt det kan vänta till nästa vecka. Nu har du semester.