sexleksaker för män

Sexleksaker för kvinnor OCH män

image

Att det finns en stor uppsjö av sexleksaker för kvinnor har knappast gått någon förbi.

Rabbiten, den roterande dildon med vibration i sina söta kaninöron med uppgift att stimulera klitoris fick ett stort genomslag i serien “Sex and the city” redan för många år sedan. Efter denna succé har t.ex.  olika “bullets” i varierande storlek med fokus på klitorisstimulans tagit stor plats på marknaden. Nu är det framför allt en rad produkter under olika namn som ger beröringsfri stimulering av klitoris som har blivit de absolut mest populära. Olika modeller som istället arbetar med tryck- och ljudvågor som visat sig ge himlastormande orgasmer för väldigt många kvinnor. Vissa talar till och med om produkterna i termer av kvinnlig sexuell revolution.

 

Är sexleksaker för män endast till för att bibehålla erektion?

Sexleksaker har för de flesta en stark sammankoppling till kvinnor då många kvinnor kan ha svårt att uppnå orgasm, speciellt tillsammans med en partner. Det finns en föreställning att de sexhjälpmedel  som finns för kvinnor är till för att stimulera och att de som finns för män endast är till för att få eller bibehålla erektion. Det är onekligen en ganska tråkig föreställning. Marknaden för sexleksaker vars syfte är att stimulera såväl par som män växer hela tiden.

 

Manlig njutning

Det finns en rad olika “fleshlights” att föra in sin penis i för känslan av ett skönt samlag. Vissa av dem ser ut som vaginor och vissa av dem har ett mer sportigt eller elegant utseende. Vissa produkter kan mannen själv styra genom att öka trycket och på så sätt “trångheten” i lösvaginan. Vissa av dessa har utseendet av en kvinnlig bak för en mer realistisk upplevelse. Analpluggar med fokus på G-punkts stimulans finns i alla former och storlekar. Det är dags att utforska denna underbara djungel av sexleksaker för män