sexleksaker för kvinnor

Sexleksaker för kvinnor

Sexleksaker för kvinnor

Det har gjorts en dokumentär av public service kring denna eminenta sexgåva till kvinnan, influencers och krönikörer har skrivit spaltmeter efter spaltmeter om den nya och revolutionerande sexleksaken för kvinnor som garanterar minst en himlastormande orgasm. Kvinnor som har gått runt ett helt liv och trott att det är något anatomiskt fel på deras nedre regioner som gjort att de helt enkelt inte är kapabla till att få orgasm vittnar nu om multipla orgasmer och livsglädje. Så nej. Ingen kan ju ha missat den nya uppfinningen som istället för direkt kontakt med klitoris låter lufttrycksvibrationer generera orgasm efter orgasm.

 

Trendiga sexleksaker

Denna hype kan endast liknas vid den som uppstod när tjejerna i Sex and the city upptäckte “rabbiten” med sin roterande dildo och vibrerande kaninöron och fick kvinnor från alla världens hörn att snabbare än blixten införskaffa sig denna orgasm-maskin. Sexleksaken “Rabbit” finns nu i alla möjliga modeller, storlekar och med olika finesser och har gjort kvinnor saliga i åratal. Utbudet slutar dock givetvis inte där. Det finns en hel uppsjö av sexleksaker för kvinnor.

 

 

Listan över hjälpmedel till kvinnlig njutning är lång

Dildos som i sin utformning liknar mänskliga penisar, dildos som till utseendet snarare påminner om rymdskepp och som också kan ta en kvinna till månen rent känslomässigt, bullets klitorisvibratorer, dildos som går att fästa på duschvägg eller golv med sugpropp och till och med dildos som sprutar! Listan över olika medel till njutning kan göras lång! Det finns leksaker att njuta av både tillsammans med en partner, fler partners eller ensam. En vibrator att fästa på fingret, eller vibratorer som inte kräver händer utan fästs på underkläder. Slickleksaker eller bröstklämmor är bara ett sökord som Ladycup eller dildo bort! För den som inte har hört talas om varken klitorispump eller bröstpump finns mycket skön och inspirerande läsning att hitta.