sirona

Sirona för en komplett tandrad

Sirona för en komplett tandrad

Man kan förlora en tand genom en olyckshändelse eller genom att man har fått en inflammation och tvingas dra ut tanden. Vilken orsaken än är vill man inte gå och skylta med en stor glugg i munnen. Det går alldeles utmärkt att få en enstaka ny tand för att fylla ut tomrummet i munnen. 

Sirona är namnet på ett tandimplantat som tillverkas för att likna den förlorade tanden. Man kan välja själv vilken färgnyans man vill att sirona ska ha, så att det ser naturligt ut ihop med de andra tänderna. Ingen kan se att du har ett implantat, utan du får en naturlig och komplett tandrad igen. Länktips: https://bluedent.se/digitala-fall-denthub-2/

Tandimplantat med titanskruv

Du har säkert hört talas om tandimplantat som sätts fast med titanskruv. Kanske undrar du vad det är för speciell fördel med just det materialet. Det märkliga är att tanden växer fast på riktigt med tiden.

Titan är ett speciellt material när det skruvas in i käkbenet. Som man brukar säga, det gifter sig, och tanden fastnar där. Det innebär att du kan tugga all mat obehindrat, och du kommer inte ens att tänka på att du har en konstgjord tand. 

 

sirona

 

Socialt lättare med fina tänder 

Om du har representation som arbete är du säkert mån om att se välvårdad ut. Ett vackert leende är en fördel, och en glugg mitt i munnen är inte så roligt att visa. Du kommer att trivas mycket bättre med dig själv i ett socialt sammanhang om du åtgärdar ditt lilla tandproblem. 

Med sirona känns det som om du har fått din gamla tand tillbaka. Tekniken att göra implantat är till stor del datoriserad, och därför får du en tand som passar perfekt enligt alla konstens regler. Kontakta en tandläkare som kan berätta mer för dig om olika implantat, sirona och övriga tjänster.