luftballong umeå

Skapa nya perspektiv med DreamBalloon och skriv din egen livsberättelse!

Skapa nya perspektiv med DreamBalloon och skriv din egen livsberättelse!

Det finns mer här i livet än det som du ser framför dig. Allt handlar om att våga drömma om saker och ting som man knappt kan föreställa sig faktiskt kan bli verklighet. 

För hur många berättelser om framgång rotad i fattigdom och misär finns det inte att ta del av – speciellt i dessa tider när allt sprider sig och blir viralt förr eller senare.

Drömmarnas kraft

Saken är den att även du har möjligheten att bli något som du knappt kan föreställa dig. Det handlar om att våga tro på sig själv och att vara stenhård i sina livsval.

Dels måste du ha en dröm, en vision, som du strävar efter. Det kommer att vara en resa kantad av med- och motgångar och den kommer att ta längre än vad du kan tro. Ha därför delmål på vägen. Dessa fungerar både som belöning och som verifikation på att du är påväg åt rätt håll.

Du kommer säkert också att få renodla i både ditt inre och ditt yttre under denna resa. Du kommer både att byta miljöer och får reda på vilka som är dina verkliga vänner. För förändringar har alltid ett pris. Frågan är om du är villig att betala detta pris.

Du kommer att tvivla på dig själv och många gånger vilja ge upp. Det är då du lägger in en ny växel och satsar ännu hårdare.
Ibland kan det vara skönt att få perspektiv på tillvaron genom att verkligen ge sig själv just det – nya perspektiv. 
Ta en tur i med en varmluftsballong från DreamBalloon och se hur både liten och enorm denhdär världen där ditt liv utspelar sig är. 

Det är sådant som skapar både ödmjukhet och en känsla av att det faktiskt är möjligt för dig att komma dit du vill.
Kom igen nu! Våga drömma! Våga leva ut dina drömmar!