skicka paket

Skicka snabbt med Schenker

Skicka snabbt med Schenker

Det viktigaste när man skickar paket är att det kommer fram ordentligt, och allra helst att det kommer fram snabbt. I takt med att e-handeln ökar, ökar även kravet på att det finns pålitliga leverantörer. Både för den som skickar paketet är det en trygghet att veta att det kommit fram som det ska, och för mottagaren som slipper vänta allt för länge. Har du otåliga kunder är det alltså en god idé att skicka paket med Schenker och utnyttja deras nya tidsgaranterade leverans DB SCHENKERsystem eller DB SCHENKERsystem premium. Detta tillval gäller över hela Europa och ger en smidigare och snabbare logistik – perfekt när du vill att paketet kommer fram snabbt.

Hos Schenker finns det 720 olika terminaler fördelat i 36 länder vilket gör att Schenker har det mest omfattande landtransportnätet i Europa. Detta ger riktigt snabba leveranser från dörr till dörr. Utnyttjar du tjänsten DB SCHENKERsystem ingår det snabba, pålitliga leveranser med spårningsverktyg så att du enkelt kan följa paketet och se exakt vart det är någonstans. Om du lägger till tjänsten ”premium” kan paketet komma fram upp till två dagar snabbare och du får en garanti som innebär att om paketet skulle bli försenat, erhålls pengarna tillbaka för fraktkostnaden. Du väljer själv om du vill att paketet ska levereras före klockan 10.00 eller till 13.00.

För ännu säkrare leverans kan du också lägga till en varuförsäkring, som skyddar ditt paket om något oförutsett skulle inträffa. Skickar du med Schenker inom Norden når du dessutom fram till 80 % av hela Nordens befolkning inom bara två dagar. Detta gäller allt från paket till större parti- och styckegods, och du kan välja att skicka från dörr till dörr eller till kundens arbetsplats. Att skicka med Schenker är enkelt och gör hela processen från att produkten skickas till att den kommer fram till kunden mycket enklare.