tandläkare

Snabb och miljövänlig tandvård

Snabb och miljövänlig tandvård

Våra tänder är vi rädda om men ibland händer det att vi måste ersätta en förlorad tand. Behöver du en tandläkare i Östersund kan du få mindre broar och kronor framställda direkt på själva praktiken. I stället för att tandkliniken måste invänta leveranser kan du mycket snabbare få dina tänder på plats med hjälp av den senaste och modernaste datortekniken. Det blir naturligtvis mindre miljöpåverkan när det mesta kan framställas på plats. Närproducerad tandvård känns som det mest självklara och naturliga valet idag. 

 

 

Trygga behandlingar

 

Tandlossning är en av våra vanligaste folksjukdomar. Men det går att minska risken genom att sköta sin tandhygien varje dag. Att gå på regelbundna kontroller hos tandläkare och tandhygienist är också viktigt för att hålla koll på tandhälsan. Barn och unga har fri tandvård upp till 23 års ålder och de blir kallade varje år för kontroll. Men sen kan det bli så att andra faktorer gör att vi slutar gå på våra årliga kontroller. Tandläkarskräck är det tyvärr många som upplever och hoppar därför över de regelbundna besöken. Men det finns tandläkare där du inte behöver vara rädd. De tar vant och tryggt hand om dig och du kommer aldrig att ångra ditt besök

 

Säg det med ett leende

 

Mycket stress kan göra att man gnisslar tänder när man sover. Eller att man ofta spänner käkarna. Det sätter sina spår i tänderna men det kan också leda till huvudvärk. Hos tandhälsovården kan man få hjälp med att prova ut en bettskena som minskar besvären. Njut sedan av en kopp kaffe eller te men på sikt kan det missfärga tänderna. Om den dagliga tandvården inte får bort fläckarna är tandblekning lösningen. Självklart görs en noggrann undersökning innan blekningen så att dina tänder är fräscha från grunden. Nu är du redo att gå ut och visa världen ditt vackra leende.