taxi malmö

Ta en taxi ut till hösten

Ta en taxi ut till hösten

Längtar du också till vi kan börja resa igen som vanligt? Bara sätta sig på en Malmö taxi till Sturup eller Kastrup och flyga iväg till någon skön destination för lite semester? Det gäller helt enkelt att hålla drömmen vid liv inombords så att man inte glömmer hur det känns att möta nya kulturer och bara vila på en skön sandstrand i mitten av december.
Det är livskvalitet det.

Besök hösten – en bit utanför städernas sus och dus

Istället kan man nu passa på att fortsätta upptäcka vårt vackra Sverige. Hösten är ju faktiskt ett gyllene tillfälle till detta, speciellt nu när svampsäsongen är i full gång. Att spatsera runt i närområdet och bara speja lite efter säsongens primörer är dessutom ett skönt sätt att komma ifrån det här med att hela tiden tänka på denna pandemi. Låta tankarna fara iväg åt lite vilket håll de vill och få upp lite aktivitet i kroppen.
Det är också livskvalitet det.

Har man inte någon egen bil kan man ju skramla ihop till ett litet gäng som beställer en Taxi97 tillsammans och åker ut till någon skön skog. För även om det finns fina skogar i anslutning till de flesta städer här i Sverige så kan det också vara lite av ett äventyr att komma en bit ut från bebyggelsen – till områden som få kanske vandrar i. 
På det sittet blir det lite mer av ett äventyr när man är ute och vandrar bland barrträd och alla nedfallna löv.

Att gå omkring på detta sätt gör också att man blir mer varse om lugnet som ständigt omger oss. När vi kommer iväg, en bit bort från de tungt trafikerade vägarna, så finner vi också tystnaden inom oss. Att sitta och njuta av en kopp kaffe vid en liten eld blir på det sättet en fantastisk meditation.