Kamerastativ

Ta videobloggande till en ny nivå

Ta videobloggande till en ny nivå

För tio år sedan var bloggande det mest trendiga man kunde syssla med. Alla skulle ha en egen blogg där man delade med sig av sitt liv. Och även personer som inte sysslade med bloggande professionellt köpte seriös utrustning i form av systemkameror och datorer. Men senare kom Instagram och andra sociala medier. Det gjorde att bloggande dog ut lite. Det blev enklare att dela med sig av sin vardag med en snabb uppdatering på sociala medier än genom att skapa ett helt blogginlägg. Någon som dock hände i samband med det var att Youtube och videobloggande fick en pik.

 

 

Köp rätt utrustning

 

Driver du också en videoblogg? Oavsett om du bloggar för att det är kul eller för att tjäna pengar kan det vara roligt att kunna skapa bra innehåll. Och en av förutsättningarna för att skapa bra innehåll är att ha rätt utrustning. Idag är många mobilkameror faktiskt så bra att de fungerar utmärkt att filma med. Men det kan vara problematiskt att behöva hålla i kameran för hand. Du kan istället köpa ett kamerastativ till mobilkamera. Då kan du på ett smidigt sätt spela in ditt material. Och det kommer garanterat också ge ett seriösare intryck. Kanske leder det även till fler följare?

 

Stativ till kompaktkameran

 

Om du använder dig av en kompaktkamera när du filmar finns det såklart stativ till den också. Det möjliggör filmande i fler och mer naturliga vinklar. Annars behöver du placera kameran på ett bord vilket ger en lite konstig vinkel. Om du istället har ett stativ kan du ställa in kameran i exakt den vinkel du föredrar. Då kan du helt plötsligt filma precis där du vill utan att behöva anpassa platsen till där kameran kan stå. På coolpriser.se hittar du många olika kamerastativ. Läs mer här https://www.coolpriser.se/shop/kamerastativ-mobil-tripods-5341c1.html.