Adrenal

Tar stressen död på dig?

Tar stressen död på dig?

Hur mycket ansvarar du för i din vardag? Jobbet, familjen, hemmet – allt kräver vår tid och energi, och ibland kan det bli för mycket. Särskilt du som ska axla flera ansvar samtidigt. Och stress är kroppens naturliga reaktion – du ska orka mer och längre, så den producerar adrenalin för att hjälpa dig. Det kan dock bli “för mycket av det goda”, och det är då stress blir farligt. Det har sagts att negativ stress är decenniets åkomma, och det med rätta: för mycket stress är det vanligaste problemet hos dagens arbetare. 

 

Du kan hjälpa din kropp

Adrenal är ett naturligt hälsotillskott som kan hjälpa dig genom att stärka din kropps motståndskraft mot negativ stress. Det kan också bidra till att stärka och normalisera binjurefunktionen, minska trötthet och utmattning, motverka utbrändhet, och hjälpa att bygga upp och behålla optimal mental och fysisk prestationsförmåga. Tillskottet innehåller frystorkat binjurepulver som utvinns från frigående nötkreatur som fötts upp på naturligt foder. Rekommenderad dosering är 1-2 kapslar vid måltiden, 3 gånger om dagen.

 

 

Andra tips för att motverka stress

Stress uppstår ofta när man känner att man förlorar kontroll över en situation. Det första du kan göra är att lägga upp en plan för att återfå denna kontroll. Är det pengarna som oroar dig? Gå över din budget och gör nödvändiga justeringar. Den tid du investerar för att få ordning på ekonomin kommer att visa sig vara värd mödan i längden. Planera också in tillräckligt med sömn och motion i din vardag. Har du inte tid att gå på gymmet? Bli kreativ: ta cykeln i stället för bilen, trappor i stället för hissen. Välj en god natts sömn över en bra film på TV:n. Prioritera din hälsa över mindre viktiga saker, och lite i sänder kommer du att märka hur stressens börda lyfter från ditt hjärta.